Satış Ortaklığı Sistemi ile İnternetten Para Kazanmak Mümkün mü ?

Satış Ortaklığı Sistemi ile İnternetten Para Kazanmak Mümkün mü
Dünya da son derece popüler olan ve ülkemizde de yeni yeni alt yapısı oluşturulan satış ortaklığı sistemi, günümüzde internetin giderek hayatımıza daha çok girmesiyle ciddi bir kazanç kapısı oldu. Bu sistem ürün sahipleri ile online alışveriş yapmak isteyen insanları internette buluşturan alışveriş platformu olmak ile birlikte,aynı zamanda reklam kanalları oluşturma esasına dayanır. Sadece bilgisayar ve internete sahip olan herkesin para kazanabileceği hem kazan hem kazandır prensibiyle çalışan ve günümüzde büyük alışveriş sitelerinin de dahil olarak destek verdiği bu sistem  birçok kişiye iş olanağı sağlıyor.Eğer okumadıysanız daha önce ki yazımızda bahsettiğimiz "Kısaca Satış Ortaklığı Nedir ?" yazımızı okuyabilirsiniz.(tıkla-oku)

Satış Ortaklığı Sisteminde Süreç Nasıl İşler ?


Satış Ortaklığı Sisteminde Süreç Nasıl İşler
Bu sistem de ürün sahipleri ürünlerinin satışlarını arttırmak için satış ortakları bulmaya çalışırlar. Öncelikle ürün için hazırladıkları sitelerle birlikte satış ortağı bulmak için büyük affiliate ağlarına kayıt olurlar. Ülkemizde ki en popüler Satış ortaklığı ağını incelemek için inceleyiniz
Bu affiliate ağında bulunan satış ortakları da bu platform üzerinde satışını yapmak istedikleri ürüne satış ortağı olurlar.Satış ortağı oldukları ürünleri kendilerine verilen özel referans linkleriyle sosyal ağlarda,kendilerine ait web sitelerinde, reklam platformlarında tanıtarak ürünün satış sayfalarına müşteri gönderirler.Sizin referans linkinizle siteye gelen müşteri alışveriş yaptığı vakit sizde komisyonunuzu alırsınız.

Satış Ortaklığı Sitemi ile Kazanç Sağlamak İçin Bir Web Siteniz Olması Gerekir mi ?

Hayır gerekmez. Google reklamları, facebook, twitter reklamları,forumlarda yaptığınız paylaşımlar ile de satış ortaklığı yapabilir ve bir gelir elde edebilirsiniz.Yalnız düzenli bir elde için bir web sitenizin olması uzun vadede size başarı getirecektir.


Satış Ortaklığı Sistemi ile Ne kadar Kazanılır?

Satış başına ortalama 20 $ kazandığınız 1 ürünün satış ortaklığı ağına katıldığınızı ve her gün 1 ürün sattığınızı varsayalım;

1(ürün) * 10$ = 20$ (Günlük Kazancınız)
7(gün) *20$ = 140$ (Haftalık Kazancınız)
4(hafta)*140$ = 560$ (Aylık Kazancınız)

Yukarı da gördüğünüz tablo normal bir senaryodur.Bu rakamlara ulaşmanız ve bundan kat kat fazla kazanmanız tamamen sizin düzenli çalışmanıza bağlıdır.
İnternetten para kazanmak ve Affiliate marketing (satış ortaklığı) hakkında yazılanları daha önce duymadıysanız ve ilk defa okuyorsanız.Bu yazılanlara inanmaya bilirsiniz.Fakat hepsi gerçek.Unutmayın ki Bu kazançlar her ne kadar gerçek olsa da kolay kolay ulaşılmayacağı da bir gerçek.Satış Ortaklığını normal bir iş gibi görerek düzenli çalışmanız sonucunda bu rakamlara ulaşabilirsiniz.

Biraz düşünelim. İnternet ortamında milyonlarca site var ve şirketler ürünlerini internet üzerinden pazarlamaya çalışıyor. Bunu neden yapıyor sizce? Tabi ki daha fazla müşteriye ulaşabilmek için. Bu internet pazarı o kadar büyük ki şirketler bunun farkında ve milyonlarca dolar kazanacaklarını biliyorlar. Ama  bu pastadan pay alabilmeleri için çok sayıda çalışana sahip olmaları ve çok çalışmaları gerekli.Bu noktada şirketler tıkanıyor.Çünkü bunu yapmak imkansız.İşte buna çözüm olarak ta buldukları yöntem hem kendilerine çok para kazandırıyor hem de ürünlerini satmak isteyenlere kazandırıyor. İşte bu sistem SATIŞ ORTAKLIĞI 

İnternetten Para Kazanmak ve Satış Ortaklığı Genel Bakış

Günümüze bakıldığında internet, en güçlü pazarlama aracı ve bu gücünü ve etkisini de günden güne daha da arttırıyor.Sunduğu imkanlarla dünyanın neresinde olursa olsun müşteriye ulaşabiliyor ve büyük satışlar yapmaya olanak sağlıyor.Günümüz de,artık pazarlamanın en güçlü platformu İNTERNET ve en kazançlı sistemi SATIŞ ORTAKLIĞI sistemidir.

Satış ortaklığı ile kazanç elde etmeye başlamaya kararlıysanız bir rehber eşliğinde yola çıkmanız sizin için çok daha yararlı olacaktır. Bu noktada size Goomass' önerebilirim. "Goomass satış ortaklığı ile internetten para kazanabilir miyim?" adlı makalemi okuyarak bu rehber hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder