Borsa Koçu ile Borsaya Giriş

Borsa Koçu E Book Verdiği Bilgiler işiniz ile birlikte Borsada Kazandırıyor.
 

HAS Online Ticaret borsaya giriş için sizlere Ayşe Kabasakal'ın, borsada uzun süren deneyimlerinden sonra yazdığı Borsa Koçu E Kitabı ile borsa konusunda detaylı bilgiler ve süper tüyolar veriyor. Borsa Koçu E Kitabı yükleyerek borsa endeksleri, borsa analizleri, borsa stratejileri, kısacası borsa hakkında her türlü bilgiyi öğrenebilirsiniz.
Borsadan para kazanmak isteyenlerin en büyük yanılgısı acele etmeleri gerektiğine inanmaları, stratejik ve planlı oynamamalarıdır. Halbuki, uzman borsa danışmanları bu davranışın tam tersi bir hareket anlayışıyla borsa üzerinde kendi metotlarını oluşturmuşlardır. Borsa Koçu E Kitabı sayesinde sizler de herhangi bir danışmana dahi ihtiyacınız olmadan kendi borsa formülünüzü oluşturabilir ve çok para kaybetmeden kazancınızı yükseltebilirsiniz. Borsada sermayenizin büyüklüğünden çok o sermayeyi nasıl yönettiğiniz daha mühimdir. Borsa Koçu E Kitabı ile bir uzman gibi hareket ederek borsaya giriş olarak kendi işinizi kurarak nasıl para nasıl kazanılır öğreneceksiniz.


İşini Borsada kurmak isteyenler;Borsadan para nasıl kazanılır? Bu sorunuza en tatmin edici cevabı Borsa Koçu Kitabında bulacaksınız. Borsa Koçu E Kitabı içeriğinde, Borsaya Giriş, Borsa Genel Bilgileri, Borsada Yeni Dönem, IMKB 30 Senetlerinin Tarihsel Grafikleri gibi daha pek çok başlık altında borsa ile alakalı ihtiyaç duyacağınız tüm bilgilere ulaşabilirsiniz. Borsa Koçu E Kitabı ile istediğiniz profesyonelliğe kısa sürede ulaşabilirsiniz. Ayrıca Borsa Koçu E Kitabı yazarından yani Ayşe Kabasakal’dan danışmanlık da alabilirsiniz. Borsa Koçu E Kitabı bilgisayarınıza indirip hemen işinizi kurmanız için kullanabileceğiniz dijital bir yayındır.


İşini Kurmak isteyenler: “Borsada sadece çok parası olan belirli bir kesim kazanıyor” düşüncesi kesinlikle yanlıştır. Borsa piyasasında çok sayıda insan düşük miktarlarla girip yüksek gelirler almaktadır. Tabi bunların yanında tersini yapıp parasını sıfırlayanlar da vardır. Burada geçerli olacak Formül paranızın ne kadar olduğu değil, sizin bu parayı ne kadar yönetebildiğinizdir. Öncelikle borsada kazananlardan olmayı net olarak istemelisiniz! Bunun için gerekli tek şeyin de bir uzman gibi davranmak olduğunu bilmelisiniz ve uzmanlık da bilgi + deneyim gerektirir. Borsa Koçu E Kitabı alarak uzmanlığa ilk adımı atmış ve kendi işinize bir adım daha yaklaşmış olursunuz.
"Beklenti Piyasası" olarak nitelendirilebilecek borsalar, bireysel yatırımcıların uzak durması gereken yerler mi? Hiç şüphesiz "vurgun" mantığıyla hareket etmeyen, uzun vadeli düşünen yatırımcılar için değil. Borsada uzun süredir işlem yapıyorsunuz veya yeni başlıyorsunuz, fark etmez. Bugüne kadar hep kayıp yaşadınız veya umduğunuz kadar para alamadınız Paranızı nasıl adım adım katlayacağınızı, hisse senedi seçerken bakmanız gereken kriterleri ve sonrasında geçmeniz gereken etapları Borsa Koçu Kitabında bulabilirsiniz. Borsa Koçu E Kitabı size borsada yol gösterecek, danışmanlık edecek, hatta sizi kendi işinizin bir borsa uzmanına dönüştürecek.


Borsa Koçu E Kitabı içeriğinde: Aracı Kurumda Hesap Açma ve İşlem Bilgileri (Resimli Anlatım), Borsada İşlem Gören Şirketler Nasıl Kâr Payı Dağıtır?, Hisse Senetlerinin Bölünmesi ve Bölünmüş Fiyat Anlamı Nedir?, Borsada Tavan ve Taban Fiyat Nasıl Belirlenir?, Borsada Teknik Analiz ve Temel Analiz Nedir?, Ulusal 30 Endeksi Nedir?, Ulusal 100 Endeksi Nedir?, Yabancı Yatırımcı Nasıl Kazanıyor?, Ekim 2000 – Ekim 2010 Arası En Çok Kazandıran Senetler… Borsada daha fazla kazanmanızı sağlayacak teknikler kısacası borsa konusunda öğrenmek istediğiniz her konuyu Borsa Koçu E Kitabı’nda bulabilirsiniz. Borsa Koçu E Kitabı sayesinde borsada nasıl para kazanılır öğrenin profesyonelce kazanmaya başlayın.



2 yorum:

  1. İnternnetten para kazanmak zor ama imkansız değildir. Kesinlikle profesyonel bir yardım almanız gerekmektedir. Yardım almadan bu işe kalkışırsanız sonu hep hayal kırıklığı ve zaman kaybı olacaktır. Bu yüzden size bu eğitim setini tavsiye ederim. Ben de bu şekilde öğrendim ve halende öğrenmeye devam ediyorum çünkü içeriği devamlı olarak güncelleniyor ve takıldığınız yerde hemen irtibata geçip yardım alabiliyorsunuz.
    http://goo.gl/6tkZty

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeş dikkat edersen bu eğitim kiti burada var zaten. http://hasonlineticaret.blogspot.com/2013/12/goomass-internetten-para-kazanma-kiti.html
      işte link buradanbakabilirsin...

      Sil