Hit Saati Web Site Hit Çekme Yöntemi ile Site Trafiğinizi Artırın.


Kayıt olduğunuz anda 500 hit ücretsiz olarak websitenize gönderilmektedir.

Hitsaati(com) üyeliği yaparak web sitenize trafik sağlayabilir ve arama motorlarında (google, msnsearch, altavista vb.) ilk sıraya yerleşebilirsiniz. Hitsaati(com)'a kayıt olmanız yeterlidir ve ek bir çaba harcamanıza gerek kalmadan web siteniz için beklediğiniz hiti çekersiniz. Herhangi bir uygulama yapmanıza gerek yoktur.

Gerçekleştireceğiniz üyelik işleminden sonra sistemde aktif bulunan tüm ziyaretçilerin sitenize yönlendirilmesini sağlarsınız. Hitsaati(com) her gün ve her saat sitenize ziyaretçi göndermeye devam eden bir yapıdadır. Sağlanan trafik sayesinde kısa sürede arama motorlarında en üst sıraya kolayca yerleşebilirsiniz.


Yapmanız gereken tek işlem Hitsaati(com) sistemine kayıt olmaktır. Üye olduğunuz ilk anda 500 hit 'ücretsiz' olarak web sitenize gönderilmektedir. Hitsaati(com) sitesinden ulaşacağınız üyelik formunda mail adresinizi, site adını ve adresini, sitenizde kullandığınız dili seçip kaydet dediğinizde websiteniz size gösterilir, onayladığınız anda ilk 500 hit bonusu direkt olarak web sitenize yönlendirmiş olursunuz. Hitsaati(com) ile hit sağlamak bu kadar kolaydır. Ücretsiz olan ilk 500 hitten sonra Mail adresinize iletilecek kullanıcı adı ve şifre ile sisteme girerek size verilen hit sağlama linkini tıkladığınızda sitenize hit yönlendirmeye devam edersiniz. Hitsaati(com) editörleri tarafından websiteniz incelenir ve yapılması gereken düzenlemeler varsa tarafınıza bildirilir. Sistemi kullanmanızı engelleyecek bir durum varsa ya da hit kazanmanızı etkileyen bir olumsuzluk varsa bunları öğrenebilir ve düzenlemeleri yaparak hitinizi artırabilirsiniz. Çünkü Hitsaati(com) sisteminden faydalanmak için bazı koşulları yerine getirmeniz yani sitenizin buna uyumlu olması gerekir.


Hitsaati(com) web sitenize her gün farklı IP adreslerinden sınırsız sayıda ziyaretçi yollar. Arama motorlarında hızla yükselirsiniz. Böylece siteniz ilgi alanındaki aramalarda ilk sıraya çıkar ve ziyaretçiler ilk sizin websitenizi tıklar. Hitsaati(com) arama motorlarında ilk sıraya yerleşmenizi sağladığı gibi her gün sitenize 3000-10000 arası ziyaretçi gönderir. Bu ziyaretçiler sitenizin hitini arttırmak içindir. Zamanla siteniz dünya siteleri arasında önlerde yer alacaktır. Popüler olan websiteniz ile reklamlardan oluşan kazancınızın artacağı gibi domain adınızın da değeri artacaktır. Hitsaati(com) günlük düzenli olarak kullanıldığında oldukça iyi bir dönüşüm sağlar. Kısa sürede üye olabileceğiniz Hitsaati(com) sisteminde hem kendi üyeliğinizden hem de üye olmasını sağlayacağınız diğer kişi ve siteler sayesinde bedava hit kazanabilirsiniz. Birden fazla siteniz varsa ekleyebilirsiniz. Başka site sahibi kişileri üye yaptığınızda üye başına 125, Hitsaati(com) bannerlarını web sitenize size verilecek referans linkinizle eklediğinizde 150 hit kazanırsınız. Kazandırdığınız diğer üyelerin kazandığı her 100 hitten de 25 hit sizin hesabınıza aktarılır. Bütün bunlardan daha fazla hit istiyorsanız Hitsaati(com) paketlerinden de faydalanabilirsiniz.


Hitsaati(com)'a üye olduğunuzda Ortaklık Sistemi ile size özel referans linkiniz ve banner kodlarınız olur. Bu bannerlardan bir tanesini sitenize eklediğinizde sitenize gelen ziyaretçilere referans olmuşsunuz demektir ve katlanarak artacak hit sayısı sağlarsınız. Hitsaati(com)'da tüm hit istatistiklerinizi, hangi referansla geldiğine kadar, üye panelinizden takip edebileceğiniz gibi haftalık olarak mail adresinize de iletilir. Ayrıca, Hit kazanmanızı engelleyen site ya da siteler varsa bunu Hitsaati(com)'a bildirebilir ve engellenmesini sağlayabilirsiniz. Hitsaati(com)'a üye olmanın bir diğer avantajı da, üye panelinden arama motorlarına kayıt bağlantısı ile 39 adet Arama Motoruna ücretsiz olarak hızlı bir şekilde kayıt yapabilmenizdir. Web sitenizin tanıtımı için en önemli adımlarından bir olan bu uygulamayı kaçırmamalısınız. Hitsaati(com), websitenizi daha verimli hale getirecek konularda değerli bilgiler ve ipuçları da veren eşsiz bir sistemdir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder