Hazır Web Sitesi Kurma Dijital Eğitim Kitabı ile Sitenizi kurun HEMEN Yayınlayın!

Bilgisayar kullanmayı bilen herkes hazır site yazılımıyla profesyonel web siteleri yapabilir. Domain ve hosting dahil web sitenizi 15 dakikada hazırlayın ve anında yayınlayın.

Hazır Web Sitesi E Book Download Web sitesi yapabilmeniz için programlama dilleri ya da html, php, asp uygulamalarını bilmenize gerek yoktur. Sitehazir(com)'dan hemen bir website sahibi olup, Hazır Web Sitesi E Book ile Word'de çalışır gibi istediğiniz içeriği ekleme işlemlerini yaparak sitenizi kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sadece bir tıkla websitenizi hemen yayınlayabilirsiniz. İstediğiniz zaman istediğiniz uygulama ve düzenlemeleri yapabilirsiniz. Hazır Web Sitesi, aynı Hosting üzerinden birbirinden bağımsız çok sayıda (3-21 adet) web sitesini ücretsiz edinmenizi sağlıyor. Çok sayıda website sahibi olmak için sürekli para harcamanıza gerek yok. Hazır Web Sitesi E Book ile birlikte sitenhazir(com)'dan sahip olacağınız web sitesi, tüm ayarlarıyla kurulu biçimde size teslim edilir ve siz istediğiniz değişikliği kolaylıkla yapabilirsiniz. Ayrıca, Hazır Web Sitesi E Book ile ücretsiz sahip olacağınız Hazır Site Tasarımı Kitabı ile websitenizi tasarlamayı da resimli anlatımlarla yine kolayca öğrenip hemen uygulama yapabilirsiniz. Hazır Web Sitesi E Book ile çok kolay ve kısa zamanda profesyonel websiteler hazırlayabilir bu şekilde yeni bir iş sahibi olabilirsiniz. Başkaları için, şirketler ya da kurumlar için websiteler hazırlayarak satabilirsiniz.


Hazır Web Sitesi E Book, sitehazır(com)'dan sahip olacağınız websitenizi istediğiniz şekilde yönetme olanağı sunuyor. Site yaptırmak için çok para harcamanıza ve en kısa bir yazı eklemek için bile web tasarımcılarına her seferinde para ödemenize gerek kalmaz. Hazır Web Sitesi E Book ile sahibi olacağınız sitede dünyanın en kaliteli ve en fonksiyonel kontrol panelini kullanırsınız. Kendinize ait kullanıcı adı ve şifrenizle kontrol panelinden isteğiniz anda ulaşıp her türlü çalışmanızı ekleyebilirsiniz. Hazır Web Sitenizde yüzlerce hazır şablondan beğendiğinizi anında kullanabilirsiniz. Web sitenizin adına ait mail hesabı oluşturarak ziyaretçilerinizin size ulaşmasını sağlayabilir ve sorularını cevaplayabilirsiniz. Web sitenizle edineceğiniz ek bileşenler, grafik kütüphanesi, online sayaç, flash banner creator gibi pek çok özellikten faydalanarak sitenizi daha da geliştirebilir ve daha etkili kullanabilirsiniz.


Hazır Web Sitesi ile Site yapmak çok kolaydır. Zaman ve para harcamadan Hazır Web Sitesi E Book ile birlikte düşlediğiniz websitesine sitehazir(com) adresine gidip hemen sahip olabilirsiniz. İstediğiniz özellikte ve sayıda websiteyi size sunulan birkaç paketten birini tercih ederek alabilirsiniz. Bu paketlerden birini almanız halinde çok geniş bilgiler içeren Hazır Web Sitesi Kitabını ücretsiz olarak veren sitehazir.com Hazır Web Sitesine ait demoları da üyelerine sunmaktadır. Kontrol paneli ve Hazır siteyi 5 gün boyunca deneyebilir, websitenizi kurmak için yararlanacağınız yardım metinlerini ve videolarını inceleyebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder