Anket Master Dijital Eğitim Kitabı (Anket Doldur Para Kazan)

Hangi ülkede olursanız olun, anket doldurma işini yapmanız mümkündür.

Dünya genelinde, ek gelir elde etmek isteyen çok sayıda insan tarafından kullanılmakta olan metot online anket doldurma işidir. Webden anketten para kazanma, herkes tarafından çok kolay uygulanabildiği ve hızlı bir şekilde kazandırdığı için en fazla tercih edilen online iş şeklidir. Hangi ülkede olursanız olun, online anket doldurma işini uygulamanız mümkündür.


Ulusal ve uluslararası faaliyette bulunan güçlü firmalar sattıkları ürün veya hizmetlerinin geliştirilmesi amacıyla pek çok kullanıcıya ulaşarak düşüncelerini bilmek isterler. Bu büyük şirketler, anket uygulamaları için, reklam ve diğer promosyon masraflarının çok üzerinde bir bütçe ayırırlar. Anket firmaları ise, ürün ve hizmet sunan şirketlere anket çalışmalarında aracılık eden kurumlardır. Verdikleri anket verileri karşılığında onlar da pay alırlar. Ürün/hizmet sahibi şirketler, anket şirketleri aracılığı ile kullanıcılara, yani anketleri dolduran her kişiye, anket başına 5$ ile 75$ arası ödeme gönderirler.


Bizlerin yapacağı tek şey, anket sitelerine kayıt olmak ve e-posta adresimize gönderilecek anketleri doldurup paramızı almaktır. Anket işini yapabilmek için bir bilgisayar ve e-posta adresi yeterlidir. Anket doldurma işi göstereceğiniz performansla doğru orantılı bir kazanç sağlar. Başlangıçta yapabileceğimiz kadar fazla sayıda anket şirketine kayıt olmalıyız. Ne kadar fazla anket sitesi üyeliği o kadar fazla anket ve para!


Anket işini yaparak isteyen herkes gelir elde edebilir! Çalışmakta olduğunuz işten arta kalan zamanları hem keyifli geçirebilir hem de kazanç elde edebilirsiniz. Daha fazla vakti olan insanlar ise, anket işi ile çok iyi bir gelir sağlayabilir.


Anket doldurarak para kazanmak için aşağıdakilerden hiçbirine ihtiyaç yok!


- Çok iyi bilgisayar kullanımı gerekmez,
- Yabancı dil bilgisi gerekmez,
- Site kurmak veya sahibi olmak gerekmez,
- Ofis edinmek gerekmez,
- Satış/Pazarlama hedefleri tutturmak gerekmez,
- Finansal riske girmek gerekmez,
- İstenmeyen telefon görüşmeleri yapmanız gerekmez,
- İnsanlara tanıtım yapmanız gerekmez,
- Kimseye rapor vermeniz gerekmez, yani “patron” da gerekmez,
- İş kurabilmek için yüklü sermaye gerekmez,


Kısacası, bilgisayarı biraz kullanabilen herkes anket işini kolayca gerçekleştirebilir.


Anket sitelerine hemen kayıt olabilirsiniz. Onlar da e-posta adresinize ürün veya hizmet araştırmaları ile ilgili anketleri göndermeye başlar. Sosyal paylaşım siteleri, forum siteleri, oyun siteleri benzeri pek çok siteye kayıt oluyoruz. Bu tip kayıt işlemleri için nasıl kişisel profil oluşturuyorsak anket siteleri için de aynı biçimde profil oluşturuyoruz. Üye olurken vereceğimiz bilgilerimize göre mail adresimize anketler gönderiyorlar. Bu anketleri doldurup tamamladığımızda da ödememiz banka hesabımıza geçiyor.


Anketlerdeki sorular çok kolay:


Otomobilinizin markası nedir?
Dinlenmek için tercih ettiğiniz yerler nerelerdir?
İnternetteki reklamları takip eder misiniz?
TV’nizin markası nedir?
Kaç çocuğunuz var?
Netten alış-veriş yapıyor musunuz?
En son aldığınız ürün nedir?


Yukarıda olduğu gibi kolayca cevaplanabilecek sorulardan oluşan anketlerden en uzun süreni sadece 30 dakikanızı almaktadır. Bazı anketlerin uzun sürmesi ücretinin de fazla olması demek. Bu sebeple soruları anket bitinceye kadar cevaplamanızda fayda var.


Kısa zamanda ve çok az çaba ile nakit para sağlayacak anket işi internet üzerinden kolay uygulandığı için çok sayıda kişi tarafından tercih edilen bir iştir. Sizler de anket doldurup extra gelir sağlayabilirsiniz.


1 yorum: