Kişiye Özel 3 boyutlu yüzlü peluşlar, Minimate!

Sevdiklerinizi mutlu edecek güzel hediyeler...

Minimate, kişiye olan hediyelikler kategorisinde Türkiye'de bir ilki başlatıyor. Artık süregelen rutinden kurtulup, sevdiklerinize çok daha sevimli ve eğlenceli hediyeler verebilirsiniz.


Her yaştan insan için eğlenceli ve ideal bir hediyelik olan bu ürün, Türkiye de ilk olması bir yana, artık monotonlaşan hayatımızda kendimizi ve sevdiklerimizi mutlu etmenin bir yolu.


Pek çok seçenekler arasından tercih edeceğiniz peluş oyuncakların yüz kısmına, göndereceğiniz resimler özel baskı makineleri sayesinde 3 boyutlu bir hale getirilip dayanıklı ve maskemsi bir şekilde yerleştiriliyor.


Kendinizin veya sevdiklerinizin 3 boyutlu resimlerini Minimate peluşlar üzerine uygulayabilir, eğlenceli ve sıradışı hediyelikler, hatıralar hazırlayabilirsiniz. Hediyelik eşya kategorisinde bir ilk.


Minimatein farkı; herhangi bir peluş oyuncağın yüzüne sizin resminizin yapıştırılması değil, sizin resminizin 3 boyutlu olarak yani burnunuzu, alnınızı dışa doğru çıkartıp oluşan maskeleri bu işleme uygun üretilmiş olan peluş oyuncaklara yerleştirmektir.


100 ayrı modelden ve 13 farklı boydan oluşan peluş dünyasında zevkinize uygun bir hediye mutlaka vardır. Hediyelikler arasında kalemlikler, anahtarlıklar, araba süsleri, ses kaydı yapabilen peluşlar gibi çeşitler de yer alıyor. Tek yapmanız gereken Minamate dünyasında arkadaşınızın veya kendinizin fotoğrafını gönderip, istediğiniz oyuncağı seçmek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder