Yazı Yazarak Para Kazanmak için YAZITÖR Olun.

Evde Yazı Yazma işi - Ev Hanımları, Emekliler, Öğrenciler… İsteyen herkes yapabilir. Oturduğunuz yerden yazı yazmak kadar kolay bir iş. Evden internetten yazı yazarak para kazanmak istemez misiniz?

HASonlineticaret yazarak gelir elde etmek isteyenler için Yazıtör STARTER öneriyor. Yazıtör STARTER (Yazı Yazarak Para Kazanmak isteyenler için Eğitim Seti) edindiğiniz zaman aşağıdaki başlıklar altındaki bilgilere sahip olursunuz:

HASonlineticaret yazarak gelir elde etmek isteyenler için Yazıtör STARTER öneriyor. Yazıtör STARTER (Yazı Yazarak Para Kazanmak isteyenler için Eğitim Seti) edindiğiniz zaman aşağıdaki başlıklar altındaki bilgilere sahip olursunuz:
Kendi İşini Yapmak İsteyenler, Iphone, Ipad gibi akıllı telefonunuz mu var; evde, yolculukta, okulda, molada, tatilde yazı yazarak para kazanmak ister misiniz? O halde bu tam size göre bir iş. Hemen yazarak kendi işini kur, para kazanmaza başla.
* 28 Sayfa Yeni Başlayanlar için dijital doküman
* Adım adım Yazitör nasıl olunur anlatımı ve uygulamaları
* Site-blog açmak, reklamlar ve reklam yerleşimi
* Kolay, basit, anlaşılır anlatım diliyle sunum
* Taktikler
* Sürpriz BONUSLAR + Süper Bonus
* Ve çok daha fazlası…
Kaybedeceğiniz bir şey yok!Ürün % 100 GARANTİLİDİR.
Sıkça Sorulan Sorular ve Cevapları:Yazıtör Ne demektir?
İnternet ve bilişimle ilgili temel bilgilerini kullanarak yazı yazabilme kabiliyetini işe dönüştüren kişilere verilen isimdir.
Neden Yazitör denmektedir?
Çalışmanın %90’ı yazmak olduğu için bu isim verilmektedir.
Yazıtör STARTER Nedir?
Yazitörlük işi için kullanılacak başlangıç eğitim seti adıdır. Yani yazı yazmak ve gelir elde etmekten bahsediyoruz ama nereye yazı yazılacak? Hangi konularla ilgili yazılar yazılacak? Bu detayları bize kim verecek? Gibi akılda kalan sorulara cevabı Yazitör Starter eğitim seti veriyor.
Ödemelerimizi Nasıl Alacağız?
Her şeyden önce belirtelim ki; bu işte patron sizsiniz yani işinizi kendi adınıza yapıyorsunuz. Ödemeleri de şahsınıza ait banka hesabınıza her ay düzenli olarak alıyorsunuz.
Ödemeyi kim yapıyor?
Ödemeler, bildiğiniz bu internet arama motoru olan Google yapar.
Hatırlarsınız öğretmenlerimiz bizlere kompozisyon ve makaleler yazdırıyordu. Aslında bu çok önemli bir şey; siz kelimelerinizle hayata bir ürün ve bir değer sunmuş oluyorsunuz, bir sanat yapıyorsunuz. Örnek verecek olursak bir yemek tarifi dahi yazsanız hayat sizden bir şeyler kazanıyor.
Evet işte GOOGLE da, dünya genelinde hemen herkesin kullandığı, bulmak istediğimiz her konuyu üzerinde aradığımız Google, sizin bu ürününüzün yani cümlelerinizin hecelerinizin değerini veriyor. İnternette ürettiğiniz yazılar, görseller tüm içerik google’ın bilgi dağarcığına giriyor ve arama yaparak insanlar bu bilgilere ulaşabiliyorlar.
Google da bu içerik oluşturan yazıların karşılığını nakit olarak hesabımıza yatırıyor. Nasıl? Yazıtör Starter Eğitimi içinde bu konun detayı anlatılmaktadır.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder