Hiç bir şey satmadan para kazanmanın bir yolu bulundu..

Hiç bir ürün satışı yapmadan para kazandıran bir sistem var desem inanır mısınız? 
Belki de çoğu kişi gibi inanmazsınız, ama ister inanın ister inanmayın böyle bir sistem var ve adı CPA Marketing. Türkiye için yeni bir para kazanma tekniği olması nedeniyle çok yakın zamana kadar Türkçe bir kaynak yoktu. Ama artık hem Türkçe, hem de herkesin anlayabileceği kadar kolay bir kaynak piyasaya çıkmış durumda. CPA konusunda neredeyse tek kaynak diyebileceğimiz kitap sayesinde CPA ile nasıl para kazanacağınızı öğrenip teknikleri uygulayarak hatırı sayılır bir gelirin sahibi olabilirsiniz.Eğer affiliate marketing işinde çalışıyorsanız sattığınız ürün başına göre kazanç elde edersiniz. CPA’da ise orjinal diliyle Cost Per Action yani işlem başına para kazanmak mümkündür. Para kazanmak için illa da bir satış olmak zorunda değildir. CPA sitelerine üye olarak kendinize özel olarak hazırlanan linki sitenize koyuyorsunuz veya internette değişik sitelerde yayınlayarak o link ile ziyaretçi başına veya forum doldurma başına 2-50 $ kazanç sağlarsınız. Yani gönderdiğiniz ziyaretçinin size para kazandırması için illa bir ürün alması gerekmiyor. Yapması gereken bir ankete katılmak, form doldurmak vb. kolay işler olabilir ve siz bundan belirtildiği kadar komisyon kazanırsınız.

İnternette boşa geçirdiğiniz zamanı paraya çevirmeyi düşünüyorsanız, ek gelir elde etmek istiyorsanız CPA marketing tam size göre. CPA Marketing hakkındaki her şeyi adım adım öğreten eşsiz bir eğitim seti hizmetinize sunulmuş durumda. Bu üründe anlatılan bir çok teknik kazanç potansiyeli olan ispatlanmış tekniklerdir. Bunların yan ısıra Facebook, Twitter gibi sosyal ağlardan nasıl para kazanılacağını öğreneceksiniz. Üstelik bunları öğrenmek için önceden bir deneyimin olmasına gerek yok kitapta anlatılanları uyguladıktan yarım saat sonra bile kazanmak ihtimal dahilinde. CPA marketing sisteminin bir çok avantajı bulunuyor. Öncelikle hiç bir şekilde ürün satma zorunluluğu yok, önceden deneyiminiz olmasına hiç gerek yok, ürünü aldığınız anda kazanmaya başlayacaksınız, hiç bir teknik bilgi gerektirmiyor, reklam vererek servet harcamayacak, para harcamadan kazanmayı öğreneceksiniz, uzun saatler çalışmanız gerekmeyecek, günlük 1 yada 2 saat çalışmanız yeterli. Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edin.




1 yorum:

  1. İnternetten para kazanma yöntemleri hakkında verdiğiniz bilgiler için size çok teşekkür ederim. Benim için çok faydalı bir yazı oldu.

    YanıtlaSil